24 Σεπτεμβρίου 2021

Παρουσίαση του Δήμου Δίου-Ολύμπου ως τουριστικό προορισμό σε επαγγελματίες τουρισμού στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας


Παρουσιάσεις και συναντήσεις επαγγελματιών τουρισμού, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Δίου-Ολύμπου θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι, στις 30 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, που βραβεύτηκε ως προορισμός επισκέψιμος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με το χρυσό βραβείο στα φετινά Tourism Awards, θα παρουσιαστεί επίσης ως τουριστικός προορισμός σε εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων και tour operators της Ρουμανίας.

Σημειώνεται ότι η Ρουμανία αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία ανερχόμενη και άμεσου ενδιαφέροντος αγορά, ειδικά για τους επαγγελματίες τουρισμού της βόρειας Ελλάδας. Συνεπώς η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των επισκεπτών από τη Ρουμανία και των επαγγελματιών της χώρας μας εκτιμάται ότι θα συνεισφέρει στην θωράκιση της εμπιστοσύνης και εμπορικής συνδιαλλαγής μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο κύκλος των επαγγελματικών συναντήσεων φέρει τον τίτλο «Διπλωματία Προορισμών: Παρουσιάσεις και Επαγγελματικές Συναντήσεις» και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου, του Δήμου Κατερίνης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη των Ενώσεων Ξενοδόχων Πιερίας και Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Convention Bureau και αποκλειστικό συνεργάτη αερομεταφορών την Aegean Airlines.

Μετά τις παρουσιάσεις οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε προκαθορισμένες συναντήσεις (Β2Β meetings).

Όσοι επαγγελματίες τουρισμού, που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην αποστολή, παρακαλούνται να επικοις του Δήμου Δίου-Ολύμπου, στο email info@wise-ram.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: