15 Σεπτεμβρίου 2021

Απανωτά τροχαία στη συμβολή Ανδρούτσου-Βασιλείου Β’ στο κέντρο της Κατερίνης


Το σύνηθες φαινόμενο των τροχαίων ατυχημάτων στην συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Βασιλείου β’ στο κέντρο της Κατερίνης, καλά κρατεί.

Το διήμερο 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2021 προστέθηκαν άλλα δύο, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημίες. Θα το χαρακτηρίζαμε το σταυροδρόμι των … συγκρούσεων, λες και βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση.

Ένας ασύμμετρος … πόλεμος σε ένα πεδίο μιας υποτιθέμενης πόλης που ζει και αναπνέει στους σύγχρονους ρυθμούς μιας ευνομούμενης πολιτείας με κανόνες και μέτρα προστασίας του κοινωνικού συνόλου.

Θα μου πείτε καλό το ιδεολόγημα, αλλά ποιος θα απαντήσει στην μητέρα που συνοδεύοντας το μωρό της, αντίκρισε έντρομη μπροστά της επί του πεζοδρομίου που διάβαινε, το αυτοκίνητο που δευτερόλεπτα πριν μετά τη σύγκρουση της υπέβαλλε τα «διαπιστευτήρια» του.

Το σοκ που υπέστη η μητέρα, πως απαλύνεται. Μπορεί αλήθεια να νοιώσει κανείς τον τρόμο της μάνας που λίγο έλειψε να ζήσει τα χειρότερα.

Το πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων στην συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Βασιλείου β’ κατάντησε δυστυχώς μια εφιαλτική συνήθεια. Ελπίζοντας στη λύση του προβλήματος ανέμενα εδώ και καιρό, ως ρομαντικός, την αποφασιστική παρέμβαση του κυρίου αρμόδιου. Που παρά τις εκκλήσεις κωφεύει.

Αλήθεια κύριοι της πολιτείας, τι περιμένετε; Ποια είναι η ενδεδειγμένη λύση; Αυτό αφορά εσάς και εσείς να την επιληφθείτε. Το ποιά υπηρεσία πρέπει να παρέμβει, ούτε αυτό απασχολεί τους έντρομους και αγανακτισμένους δημότες της περιοχής. Είναι δικό σας θέμα και επιτέλους να το επιλύσετε. Πριν είναι πολύ αργά.

Προσοχή ο Μολώχ της ασφάλτου καραδοκεί.

                                                                  Γεώργιος Σαμαλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: