1 Οκτωβρίου 2021

Conference League: ΠΑΟΚ-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1

Για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League, ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα.
Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 9' πήρε το προβάδισμα όταν από σέντρα του Λούκας Τέϊλορ, ο Τσούμπα Ακπομ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι Σλοβάκοι απάντησαν άμεσα και στο 14ο λεπτό ο Αντρέ Γκρίν μετά από πρώτη απόκρουση του Πασχαλάκη σε σουτ του Χέντι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ με την είσοδο και των Βιεϊρίνια Κούρτιτς έγινε πιο απειλητικός και στο 72' από πάσα του Μπίσεσβαρ, ο Μιτρίτσα βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που έστειλε ήταν ελάχιστα άστοχο.

Στο 84' η Σλόβαν έχασε μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ όταν ο Μραζ δεν κατάφερε να πλασάρει τον Πασχαλάκη που από ένστικτο έσωσε την εστία του.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (68' Βιεϊρίνια), Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Εσίτι, Σβαμπ (68' Κούρτιτς), Ντάγκλας (59' Μπίσεσβαρ), Μιτρίτσα (74' Κωνσταντέλιας), Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Άκπομ (74΄ Σφιντέρσκι).

Σλόβαν (Βλαντιμίρ Βάϊς):
Τσόβαν, Πάουσεκ, Μπόζικοφ, Κάσια, Μεντβέντεφ (82΄Αμπένα), Γκριν (82' Κάβριτς), Κανκάβα, Ντε Καμπς (33' Αγκμπο), Ντράζιτς (70' Ζμραλ), Χέντι και Ντα Σίλβα (70' Μραζ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: