2 Οκτωβρίου 2021

Στην πρώτη θέση ο Βόλος (2-1)


 Ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική της Superleague και βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Βολιώτες χάρη σε τέρματα των Βαν Βερτ και Φεράρι (μείωσε προσωρινά ο Σόνι για τον Αστέρα) πέτυχαν τη νίκη και έφτασαν τους 12 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί με 10 βαθμούς, ο οποίος έχει παιχνίδι λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία στο 10′ με τον Κότνικ να διώχνει το σουτ του Κρέσπι, ωστόσο ο Βόλος ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει πρώτος το σκορ. Στο 16′, ο Φεράρι σέντραρε, ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει, ο Ρεγκατίν μπήκε στη φάση και ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο. Ο Βαν Βερτ εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας ευκαιρία με τον Κρέσπι στο 24′, ενώ το φάουλ του Άλβαρες στο 33′ κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και έχασαν νέα ευκαιρία στο 57′ με τον Μπαράλες να μη σημαδεύει σωστά.

Ο Βόλος απείλησε στο 58′ με τον Βαν Βερτ, αλλά απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και λίγο αργότερα βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ρεγκατέν έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Φεράρι κι αυτός με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-0 στο 79′.

Η ομάδα του Ράσταβατς δεν παράτησε το ματς, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85′ με τρομερό γκολ του Σόνι, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια: