5 Οκτωβρίου 2021

Επίθεση σε εφοριακούς στο Πήλιο: Καταδικάστηκε 61χρονος επαγγελματίας


Δεν γλίτωσε την «καμπάνα» 61χρονος επαγγελματίας στο Πήλιο, ο οποίος κατηγορούνταν για επίθεση σε βάρος δύο εφοριακών κατά την διάρκεια ελέγχου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 Αυγούστου 2019 στην περιοχή του Πλατανιά.

Ειδικότερα, ο 59χρονος τότε επαγγελματίας, στη διάρκεια ελέγχου, φέρονταν να επιτέθηκε στους δύο εφοριακούς, χτυπώντας δυο φορές στο χέρι τον 63χρονο δημόσιο υπάλληλο, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα ωλένης. Επίσης, κινήθηκε απειλητικά κατά της 60χρονης υπαλλήλου της ΔΟΥ Βόλου, προσπαθώντας να τη χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο, ωστόσο, δεν το κατάφερε, γιατί τον συγκράτησαν συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και η γυναίκα οπισθοχώρησε για να τον αποφύγει.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι δύο εφοριακοί πραγματοποιούσαν έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας της συζύγου του 61χρονου. Τότε ο κατηγορούμενος μπήκε στο μαγαζί με άγριες διαθέσεις και τους επιτέθηκε φραστικά κινούμενος απειλητικά εναντίον τους. Χτύπησε δύο φορές στο χέρι τον 61χρονο τότε, εφοριακό, ενώ μετά από λίγο οι δύο υπάλληλοι αποχώρησαν από το κατάστημα, χωρίς να ολοκληρώσουν τον έλεγχο.

Ο εφοριακός – θύμα της επίθεσης κατάθεσε στο Δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος με τα χτυπήματα που κατάφερε στο χέρι, του προκάλεσε κάταγμα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επώδυνη χειρουργική επέμβαση. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας ο οποίος του προξένησε πρήξιμο στα δάκτυλα, οδηγώντας τον να μην μπορεί να σηκώσει ούτε έναν φάκελο στην υπηρεσία, αλλά ούτε και να αυτοεξυπηρετηθεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: