5 Οκτωβρίου 2021

Ικανοποίηση στις τάξεις του Δία για τη νίκη στον Κολινδρό και «παράθυρο» για μία ακόμη μεταγραφή

Η διοίκηση του Δία Δίου συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές καθώς και το τεχνικό επιτελείο για την εξαιρετική παρουσία που είχε η ομάδα στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην Αναγέννηση Κολινδρού η οποία συνδυάστηκε και με τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Η συγκεκριμένη αυτή εμφάνιση και νίκη του Δία με 0-2 αποτελεί υψηλής σημασίας επιτυχία, αφενός διότι επιτεύχθηκε σε μία από τις πιο δυσκολοκατάβλητες έδρες της Πιερίας απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα και αφετέρου επειδή πολλά νέα μεταγραφικά αποκτήματα της τελευταίας εβδομάδας, έδειξαν ότι μπορούν με το «καλημέρα» να προσφέρουν στα μέγιστα και να αφομοιωθούν στο ήδη υπάρχον σύνολο της ομάδας. Αυτό το γεγονός πιστοποιεί την ισχυρή δυναμική που έχει πλέον το ρόστερ, αλλά και τη μεθοδική δουλειά που καταβάλει το προπονητικό επιτελείο σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στον οργανισμό και τους φίλους του Δία.

Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού του Δία Δίου για τη φετινή σεζόν έχει εκτός απροόπτου ολοκληρωθεί, με την πιθανότητα μιας ακόμη μεταγραφής να βρίσκεται υπό συζήτηση από τους διοικούντες την ομάδα.

Πλέον ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Σαρπότας καταστρώνει τα πλάνα του για τον επικείμενο αγώνα του Σαββάτου στο γήπεδό μας κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (9/10 – 16:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: