3 Οκτωβρίου 2021

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Υπάρχουν blog και σάιτ ανά την επικράτεια που κάνουν τις πλάτες και ξεπλένουν τους εγκληματίες νεοναζί. Το είδαμε αυτό στα πρόσφατα στα γεγονότα σε ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης.
 

Κραυγάζουν εδώ και χρόνια υπέρ των ναζί, φασιστών, δικτατόρων, πραξικοπηματιών, εθνικοφρόνων,
πατριδοκάπηλων, προωθούν ότι πιο στείρο, μαύρο, αντιδραστικό και αποκρουστικό μπορεί να υπάρχει στον απόπατο της κοινωνίας σαν «πολιτική» «άποψη».

Γράφει ο  Σαββίδης Παναγιώτης


 

Ονειρεύονται ημέρες Παύλου Φύσα για αυτό επικροτούν την οργανωμένη δολοφονική επίθεση νεοναζί με καδρόνια, λοστούς και μαχαίρια εις βάρος αντιφασιστών
φοιτητών.
Προβάλλουν αυτούσια την προπαγάνδα των νάζι από τα αιμοσταγή σάιτ τους που δίνουν άλλοθι στην δολοφονική δράση.
 

Παρουσιάζουν τα γεγονότα της επίθεσης στην Σταυρούπολη σαν να μια αψιμαχία μαθητών, φοιτητών, που την ευθύνη φέρνουν οι φοιτητές.
Η βρώμικη και δολοφονική ιδεολογία του ναζισμού – φασισμού δεν πρόκειται να περάσει μέσα στα σχολεία και πουθενά, όσο και να θέλουν να την εξωραΐσουν συγκεκριμένα blog και σάιτ.

Οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, των χιτών και «ΠΑΟ» δεν έχουν σχέση με το λαϊκό και πατριωτικό αίσθημα.
Χίτες και ταγματασφαλίτες ήταν από την μεριά των κατακτητών φασιστών και πολέμησαν μαζί τους.
 

Πολέμησαν τους Έλληνες πατριώτες που συσπειρωμένοι στις Εαμικές αντιστασιακές οργανώσεις
αγωνίστηκαν για λαϊκή λευτεριά και κυριαρχία.
Αυτοί σήμερα επιτίθενται με δολοφονικά μέσα σε αγωνιστές, κομμουνιστές, ριζοσπάστες ανθρώπους, δρώντας σαν το μακρύ χέρι του συστήματος που θέλει λαό και νεολαία ραγιάδες και υποταγμένους.
 

Πατριδοκάπηλοι φασίστες και ναζί που δεν θέλουν τον λαό και την νεολαία οργανωμένους στο κίνημα τους και να αγωνίζονται ενάντια στις αντιλαϊκές επιλογές των αστικών
κυβερνήσεων και καπιταλιστών που γονατίζουν την λαϊκή οικογένεια.
 

Η νεολαία πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να ορθώσει τοίχος στον φασισμό ώστε να μην γίνει βορά εκμετάλλευσης και χειραγώγησης αυτών που θέλουν να την παραδώσουν
στα μεγάλα αφεντικά, στο κεφάλαιο, σαν φθηνό και ευέλικτο εργατικό δυναμικό, που θα δέχεται τα πάντα, δεν θα αντιδρά, δεν θα διαμαρτύρεται στην αδικία και καταπίεση.
 

Αυτόν τον αγώνα οργανώνουν οι κομμουνιστές, τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, οργανώνοντας παράλληλα την πάλη για τα εργατικά - λαϊκά – μισθολογικά - ασφαλιστικά δικαιώματα, για την ανεργία, την φτώχεια και την ακρίβεια.

Αυτός ο αγώνας με στόχο την κοινωνικοπολιτική ανατροπή είναι αγκάθι στο μάτι των μαντρόσκυλων του συστήματος, φασιστών και ναζί, που «δρούνε» με λύσσα, με κουκούλες στο σκοτάδι και με δολοφονικά μέσα ενάντια σε πρωτοπόρους κομμουνιστές, ριζοσπάστες – αγωνιστές,
φοιτητές και εργαζόμενους.
 

Αυτοί που επωάζουν το αυγό του φασισμού είναι οι ίδιοι που δηλώνουν «πίστη» στο σάπιο σύστημα του καπιταλισμού που θέλει τον λαό και την νεολαία να ζουν φοβισμένοι στο περιθώριο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.
 

Φοβούνται η λαϊκή και νεανική αμφισβήτηση και οργή, να μην συναντηθεί με την οργανωμένη συνειδητή πολιτική δράση και πρωτοπορία, με το ανατρεπτικό – ταξικό κίνημα,
με την πάλη για την κοινωνικοπολιτική ανατροπή.
 

Όσα εμπόδια και να βάλουν στην προοπτική της κοινωνικής απελευθέρωσης, οι κομμουνιστές όλο και περισσότεροι θα είναι εκεί για να τους χαλάνε τα σχέδια μαζί με τον λαό, με τους φασίστες να τρέχουν να κρυφτούν στις τρύπες τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: