15 Οκτωβρίου 2021

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλειστοί δρόμοι σε Χαλκιδική, Πιερία και ΚιλκίςΠολλά προβλήματα έφερε η κακοκαιρία «Μπάλλος» σε Χαλκιδική, Πιερία και Κιλκίς καθώς οι επαρχιακοί και παραλιακοί δρόμου έχουν κλείσει καθώς μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Στη Χαλκιδική, κλειστοί παραμένουν από εχθές το μεσημέρι η οδός Ακροπόλεως στη Νέα Ηράκλεια είναι ο δρόμος που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού. Κλειστή είναι η παραλιακή οδός στο 3ο και 7ο χλμ Καλλικράτειας – Ηράκλειας και το 10χλμ της επαρχιακής οδού Καλλικράτειας Αγίου Παύλου. Κλειστή είναι και η επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης – Ιερισσού στο 117ο χλμ. Κλειστός και ο δρόμος από την Ολυμπιάδα προς τον Σταυρό.


Στην Πιερία κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Αγ. Σπυρίδωνα στο 12οχλμ και στην περιοχή Ξερολάκι.

Στο Κιλκίς είναι κλειστή η επαρχιακή οδός Κιλκίς – Φαναρίου στο ύψος Λειψυδρίου, λόγω υπερχείλησης του Γαλλικού Ποταμού.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε αρκετές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και υπόγεια στην είσοδο της Ιερισσού από την πλευρά του Στρατωνίου. Επίσης, τα δρομολόγια των πλοίων από Ιερισσό για Άγιο Όρος δεν πραγματοποιήθηκαν. Απαγορευτικό απόπλου ισχύει και για την Ουρανούπολη.

Πηγή: Thestival.grΔεν υπάρχουν σχόλια: