13 Οκτωβρίου 2021

Ζευγάρι αρνητών στην Κατερίνη: Πέρασε στρατοδικείο ο υπαξιωματικόςΣύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, το πρωί της Τρίτης  ο σύζυγος, που είναι υπαξιωματικός, πέρασε στρατοδικείο στη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος υπαξιωματικός και η σύζυγός του από τη Σερβία έγιναν γνωστοί από το επεισόδιο που δημιούργησαν τον Σεπτέμβριο, όταν ήθελαν να στείλουν τη 10χρονη κόρη τους στο σχολείο χωρίς τεστ και χωρίς μάσκα. Τότε είχαν γεμίσει με βίντεο τα social media χαρακτηρίζοντας ως «φασιστικά», «σατανικά» και «παράνομα» τα μέτρα πρόληψης.

Αυτή τη φορά συνελήφθησαν στα σύνορα κατά την είσοδο τους στη χώρα. Κατά τον έλεγχο στο τελωνείο αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκα και βέβαια αρνήθηκαν να κάνουν και τεστ. Ο υπαξιωματικός πέρασε από στρατοδικείο, το πρωί της Τρίτης. Όση ώρα εκδικαζόταν η υπόθεση του στεκόταν στην είσοδο του στρατοδικείου γιατί δε δεχόταν να φορέσει μάσκα και να κάνει τεστ.

Το μεσημέρι άκουσε από τον δικηγόρο του στο πεζοδρόμιο ότι τελικά καταδικάστηκε σε 5 μήνες με αναστολή για απείθεια. Η σύζυγος του πήγε αυτόφωρο, πήρε αναβολή και θα οριστεί δικάσιμος


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: