1 Οκτωβρίου 2021

Γνωστός ηθοποιός αγόραζε ναρκωτικά από λιμενικό


 Ένας γνωστός ηθοποιός με παρουσία σε πολλά τηλεοπτικά σήριαλ, ακόμα και την φετινή σεζόν, είναι μεταξύ των πελατών του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, επικεφαλής του οποίου φέρεται να είναι ένας άντρας του Λιμενικού Σώματος.

Οι Αδιάφθοροι της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν στήσει «αυτιά» κατά την διάρκεια της επιχείρησης και άκουσαν τον ιδιαίτερα γοητευτικό ηθοποιό να κανονίζει μια αγορά ποσότητας ναρκωτικών, για προσωπική του χρήση. Τα μέλη του κυκλώματος, που εκτός από τον λιμενικό είναι πέντε ιδιώτες, χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες όταν αναφέρονταν στην παράνομη πραμάτεια τους. Συγκεκριμένα, αποκαλούσαν το χασίς «μαύρο», «τσοπάνη», «παραγάδι», «κρουασάν», «κορίτσια» και «κυδώνια».  

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου όταν κάτοικοι της Φθιώτιδας έκαναν καταγγελία για «διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή από έναν λιμενικό». Ο 47χρονος σημαιοφόρος εντοπίστηκε και τέθηκε σε παρακολούθηση μέχρι που χθες το πρωί στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων τον εντόπισαν να βγαίνει από κατάστημα του Πειραιά. Τον σταμάτησαν και πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο και στον ιδιοκτήτη του καταστήματος όπως επίσης και σε τρία άτομα που ήταν μέσα εκείνη την στιγμή. Όλοι τους είχαν πάνω τους μικροποσότητες ναρκωτικών.  

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, «σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια και χώρους εργασίας στον Πειραιά και σε περιοχή της Φθιώτιδας, βρέθηκαν 257,9 γραμμάρια κάνναβης, 10 δενδρύλλια κάνναβης, 4,55 γραμμάρια κοκαΐνης, 325 γραμμάρια λαθραίου καπνού, πιστόλι με γεμιστήρα, μεταλλική σιδερογροθιά, 57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου, κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim και 4.800 ευρώ». 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά.

ΖΟΥΓΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: