3 Οκτωβρίου 2021

Λάρισα: Ένταση με αντιεμβολιαστές να φωνάζουν «ανάξιος» στον μητροπολίτη και εκείνος να τους χαμογελάει

Μικρή μερίδα αντιεμβολιαστών που διαμαρτύρονταν για την απόφαση της Μητρόπολης Λαρίσης να γίνουν εμβολιασμοί έξω από εκκλησίες, περίμενε έξω από τον Άγιο Αχίλλιο για να αποδοκιμάσουν τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο. Μόλις βγήκε από την εκκλησία, άρχισαν να φωνάζουν «ανάξιος», με τον τελευταίο πάντως να τους αντιμετωπίζει με χαμόγελο και να τους χαιρετά!

«Εάν θα κάνεις το εμβόλιο ρωτάς το γιατρό σου» επεσήμανε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος μετά τη δοξολογία στον Άγιο Αχίλλιο και ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση για εμβολιασμό έξω από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Επίσης ευχαρίστησε και όσους διαμαρτυρήθηκαν κατά της δράσης εμβολιασμού. «Η μονάδα θα συνεχίσει το έργο της και θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε το μήνυμα ζωής» υπογράμμισε ο κ. Ιερώνυμος. «Να νικήσουμε το φόβο και να συνεχίσουμε την προσπάθεια να πείσουμε» κατέληξε ο Μητροπολίτης Λαρίσης ο οποίος χαιρέτησε όσους διαμαρτυρήθηκαν κατά την αποχώρησή του, ενώ δήλωσε πως το γραφείο του είναι ανοιχτό σε όλους.

Πριν από λίγες μέρες η Μητρόπολη Λάρισας είχε αντιδράσει και πάλι με χιούμορ στις αντιδράσεις αντιεμβολιαστών. Με μια ανακοίνωση τους είχε απαντήσει στα περί μασονείας που ανέφεραν, ενώ από το μενού δεν είχαν λείψει και τα σοκολατάκια

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Iερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην 5η υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την υποδειγματική συνεργασία και την απόλυτη προσήλωσή τους στην επίτευξη τού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την αποτροπή επιπλέον απωλειών συνανθρώπων μας από τον φονικό ιό Covid-19».

 ΝΕWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: