17 Οκτωβρίου 2021

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη χθες (16 Οκτωβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών της Ρουμανίας, με το οποίο της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εμπορία ανθρώπων.

Συνελήφθη χθες (16 Οκτωβρίου 2021) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 2 μηνών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Συνελήφθη χθες (16 Οκτωβρίου 2021) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα κατήρτισε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και πλαστές βεβαιώσεις αρνητικών
διαγνωστικών εξετάσεων ανίχνευσης κορωνοϊού με τα οποία, έναντι αμοιβής, προμήθευσε 5 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι πλαστές βεβαιώσεις κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκαν 1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 910 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (16 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως διαπιστώθηκε προσπάθησαν να διαρρήξουν αποθήκη επιχείρησης. Το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι προαναφερόμενοι κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: