14 Οκτωβρίου 2021

Επισήμως υποψήφιος για το ΚΙΝΑΛ ο Βασίλης Κεγκέρογλου

 

Ο βουλευτής και γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον του για την ηγεσία του κόμματος.


Έτσι λοιπόν, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr περί τέταρτης υποψηφιότητας, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Βασίλης Κεγκέρογλου κατέθεσε αίτημα προς την ΕΔΕΚΑΠ (Επιτροπή Δεοντολογίας και Καταστατικού) προκειμένου να ζητήσει παράταση μίας εβδομάδας, έτσι ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές.

Οι ζυμώσεις ανάμεσα στου συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά, που θεωρούσαν ότι ο χώρος τους θα πρέπει να έχει εκπροσώπηση, είναι συνεχείς. Οι πληροφορίες που υπήρχαν από αργά χθες το βράδυ και οι οποίες ανέφεραν ότι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ και στενός συνεργάτης της προέδρου, Βασίλης Κεγκέρογλου, προσπαθούσε να συγκεντρώσει υπογραφές, έτσι ώστε να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, εν τέλει επιβεβαιώθηκαν.

Πάντως, τη πρωτοβουλία αυτή δεν φαίνεται να στηρίζει η Φώφη Γεννηματά, που είχε διαμηνύσει στα πρόσωπα του περίγυρου τους που έψαχναν για υποψήφιο, ότι εκείνη δεν πρόκειται να μετατραπεί από πρόεδρος του κόμματος, σε «κομματάρχη».

Αναλυτικά η επιστολή του

«Αθήνα, 14-10-21

Προς: ΕΔΕΚΑΠ

Πρόεδρο σ. Θεόδωρο Καπετανάκη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κ.Ο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αγαπητοί σύντροφοι και αγαπητές συντρόφισσες,

Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος. Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας - τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές.

Με εκτίμηση και συντροφικούς χαιρετισμούς

Βασίλης Κεγκέρογλου».

 Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: