19 Οκτωβρίου 2021

Κορωνοϊός: Στο κόκκινο Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Ξέφυγαν τα κρούσματα σε Πιερία, Ημαθία, Μαγνησία




Καλπάζει ο κορωνοϊός σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Αυξάνονται τα περιστατικά σε ορισμένες άλλες περιφέρειες. Η Αττική παραμένει υπό έλεγχο, με τον συνολικό αριθμό των περιστατικών σε όλες τις περιφερειακές ενότητές της να παραμένει κάτω από 20%, παρότι έχει τον μισό πληθυσμό της χώρας.

Ανησυχητικά αυξημένα είναι για ένα ακόμα 24ωρο τα κρούσματα που προκάλεσε ο κορωνοϊός σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Δυστυχώς, η κατάσταση μοιάζει να ξεφεύγει σε τρεις ακόμα περιφέρειες. Πιερία, Μαγνησία και Ημαθία κατέγραψαν σήμερα τριψήφιο αριθμό νέων περιστατικών.

Αντιθέτως, η Αττική δείχνει να διατηρεί την πανδημία υπό έλεγχο, αφού και στις οκτώ περιφερειακές ενότητές της μαζί δεν καταγράφηκε σήμερα ούτε καν το 18% των νέων διαγνώσεων. Ωστόσο δεκάδες περιφέρειες εκτός Αττικής εξακολουθούν να καταγράφουν διψήφιο αριθμό περιστατικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από τα 3.164 νέα κρούσματα του τελευταίου 24ωρου, τα 25 είναι εισαγόμενα. Τα 15 από αυτά εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας μας.


iatropedia.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: