Από το νησί των κουνελιών μέχρι το λεωφορείο που κινείται με κόπρανα αυτά είναι τα 10 πιο παράξενα πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο!

.unkunoshima, το νησί των κουνελιών

Υπάρχει ένα νησί στην Ιαπωνία που είναι γεμάτο κουνέλια. Αυτό το νησί χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ως στρατιωτική βάση για τη δοκιμή των χημικών ουσιών που θα χρησιμοποιούνταν κατά της Κίνας, όπως δηλητηριώδη αέρια. Λέγεται ότι για να δοκιμάσει τα αποτελέσματα του δηλητηρίου, ο στρατός χρησιμοποίησε τα κουνέλια. Στο τέλος του πολέμου απελευθερώθηκαν όλα. Ως αποτέλεσμα, σήμερα εκατοντάδες κουνέλια περιφέρονται σε όλο το νησί και έχουν γίνει τουριστικό αξιοθέατο, και είναι ο παράδεισος όσων αγαπούν τα κουνελάκια!

.Το λεωφορείο που λειτουργεί με κόπρανα!

Ναι, καλά διαβάζετε, υπάρχει ένα λεωφορείο που τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από ανθρώπινα κόπρανα και απόβλητα τροφίμων. Το 40 θέσεων Bio-Bus τέθηκε σε κυκλοφορία στη νοτιοδυτική Αγγλία το 2014. Τροφοδοτείται πλήρως από βιομεθάνιο, το οποίο παράγεται μέσω επεξεργασίας ανθρώπινων περιττωμάτων, λυμάτων και απορριμμάτων τροφίμων. Επιπλέον, σήμερα υπάρχουν παρόμοια λεωφορεία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Έτσι, αυτό είναι ένα από τα πιο παράξενα πράγματα στον κόσμο που πρέπει να γνωρίζετε.

8.Big Major Cay, η περίεργη παραλία γουρουνιών

Αν νομίζατε ότι το νησί των κουνελιών ήταν αρκετά παράξενο, τότε το επόμενο σε αυτά τα 10 πιο παράξενα πράγματα στον κόσμο θα σας εκπλήξει: ένα νησί που κατοικείται από μια αποικία άγριων χοίρων! Γνωστό ως η παραλία των χοίρων, αυτό το ακατοίκητο νησί βρίσκεται στο Exuma, μια περιοχή των Μπαχαμών. Το αστείο είναι ότι οι χοίροι αγαπούν το κολύμπι στη θάλασσα. Παρόλο που δεν είναι γνωστό ακριβώς πώς έφτασαν εκεί, το γεγονός είναι ότι αποτελούν ένα εξαιρετικό τουριστικό αξιοθέατο.

7.Τριχωτές κάλτσες κατά των ηδονοβλεψιών

Η κινέζικη μόδα συχνά προκαλεί σάλο! Αυτή τη φορά, οι Κινέζοι δημιούργησαν κάποια αντιαισθητικά καλσόν με τρίχες. Οι τριχωτές κάλτσες προορίζονται για να αποθαρρύνουν τους ηδονοβλεψίες, τους βιαστές και τους ματάκηδες των γυμναστηρίων ή της παραλίας κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μια πολύ παράξενη αλλά διασκεδαστική ιδέα για την αποφυγή της σεξουαλικής παρενόχλησης. Ωστόσο, φαίνεται ότι εφιστούν μόνο την μεγαλύτερη προσοχή των γύρω.