19 Οκτωβρίου 2021

Το ΕΣΥ στη Βόρεια Ελλάδα «γονάτισε» - Οδεύουμε στην επιλογή ασθενών

 


Σύμφωνα με τον διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκο Καπραβέλο το εθνικό σύστημα υγείας στη Βόρεια Ελλάδα έχει καταρρεύσει - Εκφράζει φόβους για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού το Νοέμβριο
«Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που δείχνουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για την βόρεια Ελλάδα. Στα νοσοκομεία έχουμε ασθενείς που περιμένουν για ΜΕΘ οι οποίες αυτές έχουν πληρότητα στο 100%». Με τα λόγια αυτά περιέγραψε στο Newsbomb.gr o διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, την πορεία της πανδημίας στη βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον, μας έκανε γνωστό ότι χθες 18/10, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», δόθηκαν ακόμα 8 κλίνες covid όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει προσωπικό. «Το σύστημα υγείας στην περιοχή μας έχει γονατίσει και ακόμα δεν έχουν δει την έξαρση της πανδημίας. Οι πολιτεία δεν δικαιούται να λέει ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα με τόσους θανάτους την ημέρα. Το ποσοστό των ανεμβολίαστων πιέζει τρομερά το σύστημα υγείας. Όπως πάνε τα πράγματα τον Νοέμβριο θα πρέπει να επιλέγουμε ασθενείς», πρόσθεσε ο Νίκος Καπραβέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: