31 Οκτωβρίου 2021

Οι πιο φιλικές χώρες του κόσμου!


 Η πόλη Νο 1 προέρχεται από τη βουδιστική χώρα του Μπουτάν, που συνορεύει με την Ινδία και το Θιβέτ και είναι η  Thimphu.”Οι άνθρωποι είναι ευτυχείς, γνήσιοι, φιλόξενοι και cool” αποκαλύπτουν επισκέπτες. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η χώρα βασίζει τη γενική της υγεία και ανάπτυξη στην ευτυχία του λαού της!
Στην Ιρλανδία ξεχωρίζουν 3 πόλεις στη συνολική λίστα ενώ στη δεκάδα είναι τα Galway και Κορκ.  Αυτό είναι αρκετά εντυπωσιακό για μια χώρα όπως η Ιρλανδία.
Ανεξάρτητα από το πόσο φανταστικό είναι το ξενοδοχείο ή το φαγητό, ένα πράγμα είναι σαφές: Αυτό που πραγματικά κερδίζει τους επισκέπτες όταν ταξιδεύουν είναι οι άνθρωποι που συναντούν στους προορισμούς!

 Δουβλίνο, ΙρλανδίαΗ πρωτεύουσα της Ιρλανδίας είναι το μέρος για να βιώσετε αυτό που οι ντόπιοι αποκαλούν craic: τον τοπικό όρο για την διασκέδαση και την απόλαυση.

Τσάρλεστον, Νότια Καρολίνα Το Charleston,  διατήρησε τη δεύτερη θέση σε αυτή την  λίστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Εκτός από την ιστορική της αρχιτεκτονική, τα απίστευτα εστιατόρια και τα περισσότερα βραβευμένα ξενοδοχεία του κόσμου, έχει και την γοητεία της Νότιας Ευρώπης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: