26 Οκτωβρίου 2021

Eλπίς Ανδρομάχης-Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα 3-1 Συνταγή "ελπίδας" τριών φαρμάκων

 Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Κaterini Sport)


Με γκολ τύπου... Ροναλντίνιο, που θα ζήλευε ο... Άρειος Πάγος και θα μνημονεύουν οι δικηγορικοί σύλλογοι Αθηνών, Θεσσαλονίκης και περιφέρειας, του δικηγόρου-ποδοσφαιριστή Διονύση Σκούφα, σφράγισε η Ελπίς Ανδρομάχης την πολύτιμη νίκη (3-1) επί του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα στην Ανδρομάχη, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Οι γηπεδούχοι, του Θάνου Τζήμα, που προελαύνουν στο πρωτάθλημα -το οποίο, by the way, τείνει να χαρακτηριστεί ως το καλύτερο των τελευταίων χρόνων-, ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Σιώκα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μετά από rebound του ιδίου και την απόκρουση σε πρώτο χρόνο του τερματοφύλακα Ευαγγέλου -σε μια φάση με πρωταγωνιστή τον Παπαδόπουλο- (1-0), στο μισάωρο του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι, με το ψυχολογικό πλεονέκτημα που τους έδωσε και το προβάδισμα του ημιχρόνου, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Παπαζήση μετά από ασίστ του Σκούφα, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση... στον άνεμο, δυσκολεύοντας το έργο των αντιπάλων τους (2-0).
Οι φιλοξενούμενοι, του Χρήστου Παπαγιάννη, σε μία από τις λιγοστές επιθετικές τους ενέργειες, κατάφεραν να μειώσουν με τον Κατσιούλη σε 2-1, με υπέροχη ασίστ του Τσιούχα και να μείνουν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, μέχρι το σημείο που με απόφαση του... Υπουργού Δικαιοσύνης, ο Σκούφας υπέγραψε το τρίτο γκολ (3-1) των γηπεδούχων και κλείδωσε τη νίκη της Ελπίδας.
Highlights:
οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στην κερκίδα και περιμετρικά του γηπέδου, με σημαντική συμμετοχή των φιλοξενούμενων και η παρουσία πλήθος «ουδέτερων» ποδοσφαιρόφιλων, μεταξύ των οποίων και σύσσωμη η ομάδα της Πίνδου Άνω Αγιάννη, μετά του «νεοφώτιστου» προπονητή της,
το «Γκολ της χρονιάς» Νο4 στο Ερασιτεχνικό (Πιερίας), του Διονύση Σκούφα της Ελπίδας Ανδρομάχης, που, σημειωτέον, δεν το πανηγύρισε (σ.σ. λέτε από σεβασμό και αναγνώριση στον πρώην συμπαίκτη και προπονητή του, Χρήστο Παπαγιάννη, του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα;)
οι επίμαχες φάσεις και οι περιπτώσεις offside (ακυρωθέν γκολ Σιώκα και δεύτερο γκολ Ανδρομάχης),
η αντιπαράθεση Σιώκα-Μπαμπανίκα, «τι κάνεις, τσαμπουκάδες;» και η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, «μπράβο, την έστρωσες τώρα τη φάση...»
η απόκρουση του διακριθέντα τερματοφύλακα του Ολύμπου Αγίου Σπυρίδωνα, Ευαγγέλου -σε κεφαλιά του Τόκα, από κοντινή απόσταση-, που πιστώνεται και την απόκρουση του πέναλτι σε πρώτο χρόνο (σ.σ. δεξιότητα στην οποία έχει παράδοση)
o μικρός εκκολαπτόμενος δημοσιογράφος (σ.σ. κάνε όνειρα εσύ...) Κολίτσης junior, στην παρθενική δημοσιογραφική του αποστολή, που μπορεί να μη συνέβαλε τα μέγιστα στην εκτέλεση του δημοσιογραφικού έργου, «αλώνισε», όμως, κατά μήκος και πλάτος τη σκεπαστή κερκίδα της Ανδρομάχης, χωρίς, μάλιστα, να λέει και το όνομά του... (σ.σ. πού πήγαν, άραγε, οι κοινωνικές δεξιότητες;)
Man of the match: Σκούφας (1 γκολ, 1 ασίστ), χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις (σ.σ. έχουμε χρόνο τώρα για δικαστήρια και μηνύσεις;), με τους Σιώκα, Παπαδόπουλο και Τσέτσιλα, «καλά ποιος είναι αυτός, πώς τους περνάει έτσι;», να διεκδικούν μερίδιο από τα credits της κατηγορίας
Υellow card: στον ενδυματολόγο του προπονητή Χρήστου Παπαγιάννη, που δε μας ενημερώνει για τις νέες στυλιστικές τάσεις της εποχής, με αποτέλεσμα να περιμένουμε τις εμφανίσεις του «πελάτη» του στο γήπεδο... (σ.σ. μπορούμε να έχουμε το τηλέφωνό του, παρακαλώ;)
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: