30 Οκτωβρίου 2021

Super League 2: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα – Νέα κλήρωση με Ζάκυνθο και Καβάλα

Φοβερά πράγματα για άλλη μια χρονιά στο… πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή του πρωταθλήματος της Super League 2, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει η πρεμιέρα.

Ο λόγος που οδήγησε στην αναβολή είναι η χθεσινή δικαίωση της ομάδας της Ζακύνθου στην προσφυγή που κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Super League 2, η οποία δεν είχε δώσει άδεια συμμετοχής στην ομάδα των Επτανήσων.

Έτσι, το Διαγόρας Σεβαστής της διοργανώτριας αρχής αποφάσισε την αναβολή του πρωταθλήματος, ενώ τη Δευτέρα (1/11) θα γίνει νέα κλήρωση με τη συμμετοχή όχι μόνο της Ζακύνθου αλλά και της Καβάλας που θα επίσης θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Η Ζάκυνθος θα τοποθετηθεί στο νότιο όμιλο, η Καβάλα στο βόρειο, ενώ η 1η αγωνιστική ορίστηκε για το Σαββατοκύριακο 6-7/11.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφάσισε ομόφωνα:

Α) Την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 κατά μια εβδομάδα (6-7.11.2021).
Β) Την ένταξη της ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα στον Α Όμιλο και της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος στον Β Όμιλο του πρωταθλήματος Betsson Super League 2
Γ) Η κλήρωση θα διεξαχθεί σε live streaming τη Δευτέρα 1.11.2021 στις 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: