26 Νοεμβρίου 2021

Σέρρες – Νέα στοιχεία για τον 13χρονο που «έσβησε» στον ύπνο του – Τι οδήγησε στην τραγωδία


 Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 13χρονου από τις Σέρρες που πέθανε ξαφνικά στο σπίτι του τα ξημερώματα της Πέμπτης. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου διενεργείται νεκροψία – νεκροτομή και αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Στη θλίψη και το πένθος βυθίστηκε η Κρηνίδα Σερρών του Δήμου Αμφίπολης  καθώς είναι όλοι τους συγκλονισμένοι από το θάνατο του μαθητή.

Το Live News μετέδωσε χθες πως ο 13χρονος έπαιρνε αντιβίωση τον τελευταίο καιρό. Τις προηγούμενες μέρες δεν πήγαινε σχολείο καθώς τον ταλαιπωρούσε ένας πόνος στον λαιμό.

Έπειτα από επικοινωνία της οικογένειας με γιατρό, ο μαθητής ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, η μητέρα βρήκε το παιδί της χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ Σερρών. Παρά τις προσπάθειες, ήταν ήδη αργά. Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λίγο αργότερα ήρθαν στο φως νέα στοιχεία.

Ο άτυχος μαθητής την Τετάρτη πήγε στο ΚΥ Ροδολίβους με συμπτώματα οξείας αμυγδαλίτιδας. Αφού εξετάστηκε του χορηγήθηκε αντιβίωση και αποχώρισε. Τα ξημερώματα της Πέμπτης όμως η μητέρα του τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του. Αμέσως διακομίστηκε στο ΓΝ Σερρών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: