11 Νοεμβρίου 2021


Ο Δήμος Κατερίνης «ντύνει» το Δημαρχείο, στο μπλε χρώμα του διαβήτη! - Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 - Παγκόσμια Ημέρα του Σακχαρώδους Διαβήτη Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, παγκόσμια ημέρα του Σακχαρώδους Διαβήτη, ο Δήμος Κατερίνης ντύνει το Δημαρχείο, στο μπλε χρώμα του διαβήτη! Ειδικότερα, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού για την πάθηση, με την όποια ζουν σήμερα περίπου 1 εκατομμύριο συνάνθρωποι μας στην Ελλάδα και 463 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως, ο Δήμος Κατερίνης φωταγωγεί συμβολικά το Δημαρχείο, συμμετέχοντας στη συγκεκριμένη παγκόσμια ημέρα.

 Όπως τονίζει ο Δήμαρχος, Κώστας Κουκοδήμος: «Μία ημέρα, η 14η Νοεμβρίου, αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα του Διαβήτη. Ένας μήνας, ο Νοέμβριος, αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον Διαβήτη! Η πάθηση αυτή όμως δεν έχει μήνα ή μέρα. Έχει πολλές στιγμές, καθώς η ζωή με τον σακχαρώδη διαβήτη είναι μια καθημερινή ενασχόληση υγείας που μας αφορά όλους.

 Ενωμένοι θα είμαστε πιο δυνατοί. Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρουμε τον σύλλογο διαβητικών Πιερίας, ο οποίος συνεχίζει διαχρονικά και δυναμικά τις πολυεπίπεδες δράσεις του, για μία κοινή πορεία ζωής και αντιμετώπισης του Σακχαρώδους Διαβήτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: