1 Νοεμβρίου 2021

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: 19χρονος σκότωσε ολόκληρη οικογένεια γιατί τον έπιασαν να κάνει σεξ με την κόρη τους

 


Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία τριών μελών μιας οικογένειας στην Καλιφόρνια από τα χέρια 19χρονου, ο οποίος πυροβόλησε τον πατριό, την μητέρα και την 16χρονη κόρη τους, επειδή ο πατριός της 16χρονης  τους “έπιασει” μαζί στο κρεβάτι.

Το άγριο περιστατικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με το foxnews.com, ο 19χρονος Mauricio Johnson ομολόγησε την Τρίτη ότι ευθύνεται για την τριπλή δολοφονία και καταδικάστηκε σε 150 χρόνια φυλάκισης κατά την δήλωση του εισαγγελία.

Ο Mauricio Johnson έκοψε το νήμα της ζωής του 40χρονου Nikki Metcalf, της 40χρονης Margarett Moon και της 16χρονη Shelly Autumn May Moon με την οποία είχε την ερωτική περίπτυξη στο σπίτι τους στην περιοχή Μπέαρ Ρίβερ Μπάντ της Καλιφόρνιας στις 9 Φεβρουαρίου 2021.

Κατά τους εισαγγελείς, ο νεαρός μπήκε στο σπίτι “με την άδεια πολλών ανηλίκων” που διέμεναν εκεί. Αφού, λοιπόν, οι περισσότεροι στο σπίτι είχαν ήδη πάει για ύπνο, ο πατριός Nikki Metcalf μπήκε στην κρεβατοκάμαρα του κοριτσιού και βρήκε τους δύο εφήβους μαζί. Σύμφωνα το lawandcrime.com, οι δύο έφηβοι ήταν μαζί στην κρεβατοκάμαρα, όταν ο Nikki Metcalf χτύπησε τον Mauricio Johnson με τον 19χρονο να φεύγει από το δωμάτιο με το παντελόνι κατεβασμένο.

Ο 19χρονος έτρεξε τότε στον κάτω όροφο και πήρε από το σακίδιό του ένα πιστόλι, το οποίο φυσικά και κατείχε παράνομα. Πυροβόλησε στο κεφάλι τον 40χρονο Nikki Metacalf  και στη συνέχεια την μητέρα της Shelly, Margarett.

 Αργότερα, ο νεαρός πυροβόλησε και την 16χρονη “γιατί δεν ήθελε να έχει μάρτυρες”. Την αστυνομία ειδοποίησε η 13χρονη κόρη της οικογένειας, η οποία ευτυχώς σώθηκε, καθώς δεν είχε γίνει αντιληπτή από τον Mauricio Johnson.

  Follow enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: