17 Νοεμβρίου 2021

Βόλος – Ανοιξαν οι φάκελοι με τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες μετά τις αποκαλύψεις για τον 39χρονο



Ανοίγουν οι φάκελοι με τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον 39χρονο που σκότωσε τη νονά του και έπειτα ταυτοποιήθηκε ότι σκότωσε και τη μητέρα του δικηγόρου του το 2012.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τρεις τέτοιες υποθέσεις αφού σύμφωνα με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, που μίλησε στο STAR, έχουν πολλές ομοιότητες στον τρόπο με τον οποίο έγιναν. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

-Δολοφονία 87χρονης στον Αλμυρό Βόλου τον Δεκέμβριο του 2004: Η γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της από συγγενή της. Έφερε εκδορές στα χέρια και το πρόσωπο, κάτι που αποδεικνύει ότι προηγήθηκε πάλη με τον δράστη.

-Δολοφονία 84χρονης στην Ανάβρα Βόλου τον Μάρτιο του 2012: Τη λήστεψαν και τη σκότωσαν στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε για πέντε ευρώ. Το ίδιο βράδυ συμμετείχε στα γενέθλια του εγγονού της στο ίδιο σπίτι.

-Δολοφονία 81χρονης στον Άγιο Λαυρέντιο Βόλου τον Μάιο του 2012: Βρέθηκε και αυτή νεκρή με εκδορές.

Βόλος: O 39χρονος είχε καταδικαστεί για εμπρησμό

Για 12 χρόνια ο 39χρονος έπαιζε θέατρο στον δικηγόρο του, στον άνθρωπο που ήταν στο πλάι του σε κάθε δίκη.

Οι επικοινωνίες του 39χρονου με τον δικηγόρο του ήταν συχνές εξαιτίας της παραβατικής συμπεριφοράς του και γνωρίζονταν πολλά χρόνια. Ο δράστης είχε κατηγορίες για ναρκωτικά, φρουτάκια, δύο κλοπές και μια καταδίκη για εμπρησμό σε καφετέρια στις Αλυκές Βόλου το 2015 και σήμερα θα δικαζόταν σε δεύτερο βαθμό.

Μέχρι την τελευταία στιγμή ο γιος της γυναίκας που δολοφόνησε προσπαθούσε να μειώσει την ποινή του στα τρεισήμισι χρόνια φυλάκιση. Αν δεν είχε αποκαλυφθεί η αλήθεια θα τον εκπροσωπούσε και πάλι .

Ο 39χρονος για τη δολοφονία της μητέρα του δικηγόρου του θα απολογηθεί μόλις τελειώσει η καραντίνα του λόγω κορονοϊού στις φυλακές και θα οδηγηθεί στον ανακριτή κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: