10 Νοεμβρίου 2021

Ένας 62χρονος έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας


 Ένας 62χρονος άντρας έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ που βρίσκεται στην είσοδο του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει η ζωή του. Ωστόσο, χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβιστεί και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο γενικό νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άτυχος άντρας σήμερα το μεσημέρι χρησιμοποίησε ένα από τα ασανσέρ που βρίσκονται εντός του διοικητηρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής  Ενότητας Δράμας και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Όταν άνοιξε την πόρτα πίσω από αυτή δεν βρίσκονταν ο θάλαμος αλλά το κενό, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος περίπου τριών μέτρων και να βρεθεί στο υπόγειο. 
Επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική υπηρεσία. Πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το 62χρονο και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.  Ωστόσο, παραμένει άγνωστο για πιο λόγο πίσω από την πόρτα του ασανσέρ δεν υπήρχε ο θάλαμος.
Ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ανέφερε ότι πληροφορήθηκε το συμβάν ενώ βρίσκονταν στην Κομοτηνή σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο  Μέτιο. Όπως είπε επιστρέφοντας στη Δράμα θα ερευνήσει αν υπήρξε θέμα με την ασφάλεια του ανελκυστήρα και θα επικοινωνήσει προσωπικά με τον άτυχο άντρα. 

Βασίλης Λωλίδης  ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: