25 Νοεμβρίου 2021

Θα καλέσει επιτέλους ο εισαγγελέας τον Άρη Πορτοσάλτε για διασπορά ψευδών ειδήσεων;



Κι όμως το ζούμε κι αυτό. Ο δημοσιογράφος - σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε εξαπέλυσε απίστευτη επίθεση στον καθηγητή Παυλάκη όταν ο τελευταίος ισχυριστηκε (ορθώς) ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορονοϊό.
Ο καθηγητής του Τμήματος Ανθρωπίνων Ρετροϊών του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου των ΗΠΑ κ. Γιώργος Παυλάκης επανέλαβε πολλες φορές ότι πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό και έτσι συντηρείται η πανδημία και ο μοναδικός τροπος για να ανασχεθεί είναι να διακοπούν οι κοινωνικές επαφές.

Παρόλα αυτά, ο «αρνητής της πραγματικότητας» Άρης Πορτοσάλτε επέμενε έναντι του καθηγητού ότι δεν μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι, ενώ μιλούσε με απίστευτη έπαρση εναντίον ενός σοβαρού επιστήμονα.

Ο κ. Παυλάκης εξήγησε ότι τα όσα λέει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ καταντούν αντιπαραγωγικά: «Δεν είναι επιδημία των ανεμβολίαστων, αυτό είναι αποπροσανατολιστικό», επανέλαβε ο καθηγητής και πρόσθεσε: «Η επιδημία συντηρείται και από εμβολιασμένους και από μη εμβολιασμένους».

Δεν υπάρχει θέμα καραντίνας επέμενε με ύφος «χιλίων καρδιναλίων» ο Πορτοσάλτε με αήθη συμπεριφορά ενάντια στον καθηγητή λέγοντας: «Εμείς οι εμβολιασμένοι γιατί να κλείσουμε; Επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί η μειονότητα; Να πάνε να εμβολιαστούν ή να περιμένουν τη μοίρα τους», είπε με απίστευτη κυνικότητα, ο κ. Πορτοσάλτε.


Και το ερώτημα είναι: Έχει ή δεν έχει εισαγγελείς αυτή η χώρα; Θα καλέσει κάποιος εισαγγελέας τον κ. Πορτοσάλτε με βάση το νόμο για διασπορά ψευδών ειδήσεων;

Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: