12 Νοεμβρίου 2021

Χαλάνδρι – «Ήμουν και εγώ θύμα της βίαιης συμπεριφοράς της» – Τι λέει πρώην σύντροφος της εικαστικού


 

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση πυροβολισμού του 68χρονου οφθαλμίατρου από την πρώην σύντροφό του χθες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι.

Η Βρετανίδα σύζυγος του γιατρού, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς δέχτηκε τέσσερις σφαίρες από την 49χρονη με την οποία έχουν αποκτήσει ένα 13χρονο κορίτσι, μιλώντας στις κάμερες το πρωί της Παρασκευής ανέφερε πως το πιο πιθανό είναι η γυναίκα να είχε έρθει προκειμένου να κάνει κακό και στην ίδια, καθώς μόνο εκείνη είναι συνήθως το πρωί στο σπίτι. Μάλιστα αποκάλυψε πως η 49χρονη είχε εμφανιστεί έξω από το σπίτι τους και μία μέρα πριν πυροβολήσει τον γιατρό.

«Ήμουν επάνω και προσπαθούσαμε να γυρίσει η 13χρονη με ασφάλεια γιατί δεν είχαμε υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και τότε άκουσα πυροβολισμούς. Πιστεύω πως ήρθε και για μένα γιατί το πρωί λείπει και η Μ. (σ.σ. η 13χρονη) και ο Γιώργος.  Είχε έρθει και προχτες. Μας ενοχλεί χρόνια», ανέφερε η σύζυγος του οφθαλμίατρου.

Η γυναίκα μάλιστα αποκάλυψε πως πριν μερικά χρόνια η 49χρονη είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της.

«Η γυναίκα είχε βάλει το πιστόλι πριν μερικά χρόνια στο κεφάλι της Μ. Θέλω να ρωτήσω γιατί ήταν τόσο ελεύθερη, έχει κάνει πάρα πολλά», τόνισε η σύζυγος.

Τι λέει για την 49χρονη πρώην σύντροφός της

Ένας πρώην σύντροφός της ο οποίος την έχει καταγγείλει στο παρελθόν κι εκείνος για ανάρμοστη συμπεριφορά, την περιγράφει ώς ένα εμμονικό άτομο. Όπως αναφέρει οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη είχε χάσει την επιμέλεια του 13χρονου σήμερα παιδιού της με αποτέλεσμα να το βλέπει στα όρια που της επιτρέπονταν.

«Δυστυχώς η Κλόντια έχει νοσηλευτεί με ακούσια νοσηλεία τουλάχιστον δυο φορές. Εγώ υπήρξα σύντροφος της και άνθρωπος που της στάθηκε πολύ την περίοδο της αγωγής, που είχε καταθέσει ο πατέρας για την επιμέλεια του τέκνου. Από τότε η κατάσταση της ήταν ψυχικά διαταραγμένη. Έχει στραφεί μέχρι κι εναντίον μου με παρορμητική βία τόσο σε μένα όσο και σε άλλους ανθρώπους» αναφέρει ο πρώην σύντροφος της.

«Είχε φτάσει στο σημείο να θεωρεί όλο τον κόσμο εχθρό της. Όποιος της έλεγε κάτι διαφορετικό έβρισκε τον μπελά του. Έτσι τον βρήκα κι εγώ. Έκανε μήνυση σε όλο τον κόσμο, στην αστυνομία, στον πατέρα, στην γυναίκα του, σ’ εμένα, στην μάνα της, στην αδελφή της σ’ όλους. Θεωρούσε πως όλοι μαζί λειτουργούσαμε για να της φάμε την περιουσία. Είχε μια εμμονή που ξεπερνούσε κάθε όριο», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το protothema.

«Θεωρώ πως θα μπορούσε να είχε αποτραπεί η κατάσταση και να μην φτάναμε σ’ αυτό το τραγικό αποτέλεσμα, με μια νοσηλεία της, μια φροντίδα της, με μια διαφορετική τέλος πάντων προσέγγιση. Εγώ την είχα γνωρίσει την εποχή με την επιμέλεια του παιδιού. Ήρθαμε πιο κοντά, συνάψαμε σχέση. Εμφανιζόταν ως θύμα αρχικά του οφθαλμίατρου, ο οποίος διεκδικούσε την επιμέλεια του παιδιού του. Δεν καταλάβαινε τι της έλεγες, αντίθετα δημιουργούσε προβλήματα…».

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: