21 Νοεμβρίου 2021

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κ. Σταύρου Καλαφάτη στον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων




Καλαφάτης: 
“Περήφανοι για την τόλμη, την αξιοσύνη, τη λεβεντιά και την αποφασιστικότητα των Ενόπλων Δυνάμεών μας”


Στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, ημέρα εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, παρέστη, σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ως Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.


Μετά την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Δεξιάς και την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού, ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:


“Οι Έλληνες καθιερώσαμε ως ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου. Συνδέουμε έτσι για ακόμα μια φορά, την Πίστη με την Πατρίδα.


Τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις που στο διάβα της ιστορίας προσέφεραν τα πάντα αλλά και για  την προσφορά τους εν καιρώ ειρήνης. 


Διαδηλώνουμε την περηφάνια μας για την τόλμη, την αξιοσύνη, τη λεβεντιά, την αποφασιστικότητά τους απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τα δίκαια και τα δικαιώματά μας. 


Και δεσμευόμαστε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για την περαιτέρω ενίσχυσή τους. Ξεκινήσαμε ήδη, αλλά έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη.


Χρόνια πολλά στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων μας Δυνάμεων. 


Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε την καθεμιά και τον καθένα χωριστά”.​


...

Δεν υπάρχουν σχόλια: