6 Νοεμβρίου 2021

Ουαλία: Δωδεκάχρονο κορίτσι γέννησε το παιδί του ανήλικου αδερφού της

 


Ένα 12χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο στην Ουαλία μετά από πόνους που είχε στο στομάχι με την ίδια τελικά να καταλήγει να γεννά το παιδί του ανήλικου αδερφού της.

Τι συνέβη στο δωδεκάχρονο κορίτσι

Σύμφωνα με το Wales Online, το κορίτσι είχε μείνει έγκυος από τον 14χρονο τότε αδερφό της σε ηλικία 11 ετών, αφού πρώτα την βίασε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Με βάση τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο Swansea Crown Court τα αδέρφια μεγάλωσαν σε μια “δυσλειτουργική” οικογένεια, όπου οι γονείς ασκούσαν ελάχιστο έλεγχο. Ακούστηκε μάλιστα ότι  στο σπίτι επικρατούσε μια κουλτούρα «μυστικότητας και ψεμάτων» με υπεύθυνους φυσικά τους γονείς της οικογένειας κι ότι υπήρχαν «θολά σεξουαλικά όρια».

Ο νεαρός πατέρας παραδέχτηκε στις Αρχές ότι εκείνος και η 11χρονη τότε αδερφή του “πάλευαν” για κάποιον λόγο στο ισόγειο του σπιτιού τους, όσο οι γονείς τους έλλειπαν από το σπίτι. Ο ίδιος είπε ότι για λόγους άνεσης, πήγαν στο κρεβάτι για να συνεχίσουν την “πάλη” μεταξύ τους. Ανέφερε ακόμα ότι άρχισαν να φιλιούνται και μετά αφαίρεσε ο καθένας τα ρούχα του με τα δύο αδέρφια να καταλήγουν τελικά να ερωτοτροπούν.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι στο περιστατικό είχε εμπλακεί κάποιος εξαναγκασμός ή απειλές.

Να σημειωθεί ότι ο 16χρονος σήμερα πατέρας πριν την καταδίκη του περιστατικού με την αδερφή του είχε δηλώσει ένοχος και σε άλλες δύο κατηγορίες βιασμού.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο κατηγορούμενος ζει τώρα με ανάδοχους γονείς και ότι μετανιώνει για τις πράξεις του. Σύμφωνα με την δήλωση του 12χρονου κοριτσιού δε, η οποία διαβάστηκε στο εν λόγω δικαστήριο, η ίδια δεν ήθελε πια να πάει σπίτι και απλώς ήθελε να ζήσει την κανονική ζωή ενός κοριτσιού στην ηλικία της, ενώ εύχεται το μωρό της να ζήσει μια άνετη ζωή.

Ο δικαστής έθεσε τελικά τον 16χρονο υπό διετή επιτήρηση των Αρχών, ενώ θα παραμείνει στο μητρώο των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων για 30 μήνες.

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: