3 Νοεμβρίου 2021

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ.


 Μία πολύ όμορφη ποδηλατική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 31/10 στα Πιερία Όρη. Δυστυχώς αν και το πρόγραμμα ήταν σχεδιασμένο για τρείς ημέρες ,για προφανείς λόγους δημόσιας υγείας λόγο των έκτακτων μέτρων κατά του covid 19, περιορίστηκε μόνο σε μία μονοήμερη ανοιχτή  ανάβαση.  

Συγκεκριμένα φίλοι ποδηλάτες από Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν την Πιερία (για να ολοκληρώσουν  και την καλοκαιρινή τους περιπέτεια-διακοπές +500χλμ !) με μία ανάβαση ,περιήγηση στα Πιέρια Ορη . Έφτασαν την Κυριακή το πρωί στην  Κατερίνη με αυτοκίνητα και με ποδήλατα συνέχισαν μέχρι το Ελατοχώρι περνώντας  από Ν.Κεραμίδι-Αρωνά-Λαγόραχη-Μοσχοπόταμο με  επιστροφή και με επίσκεψη στην 1η  έκθεση μελιού !  Δυστυχώς οι  συνθήκες που προαναφέραμε δεν επέτρεψαν την ομάδα να καθίσει περισσότερο αλλά…   


Δέσμευση και όχι υπόσχεση είναι , η πραγματοποίηση ενός πολυήμερου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΤΒ-ποδηλασίας  (όχι αγώνες) με πλούσιο πρόγραμμα ,μουσική χορό , επιδείξεις, αμέσως μόλις τελειώσουν  και επίσημα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί  και δοθεί  επίσημα το πράσινο φως για εκδηλώσεις.

ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ/ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ./ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ BLS/ΞΕΝΑΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ MTB L

Δεν υπάρχουν σχόλια: