3 Νοεμβρίου 2021

Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα-Τοπικές βροχές στα ανατολικά


 Βελτιωμένος θα είναι γενικά ο καιρός σήμερα Τετάρτη, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πιθανότητα τοπικών βροχών το πρωί στο Ανατολικό Αιγαίο. 'Ανεμοι ασθενείς στο Αιγαίο και στο Ιόνιο σχεδόν μέτριοι, καθώς επίσης μια νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, συμπληρώνουν το σκηνικό του καιρού την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, σήμερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 18 βαθμούς), 9 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 27 βαθμούς στην Κρήτη, 16 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο κυρίως από νότιες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες από τις βραδινές έως τις πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: