14 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Αγωνία στο «Αλεξάνδρειο» και διακοπή στο Άρης - Ηρακλής λόγω λιποθυμίας φιλάθλου



Στιγμές αγωνίας στον αγώνα Άρης - Ηρακλής για τη Basket League καθώς ένας φίλος των γηπεδούχων έχασε τις αισθήσεις του και ο αγώνας διακόπηκε. Το μεγάλο ντέρμπι για τη Basket League ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν στην τελευταία περίοδο, με τους γηπεδούχους να έχουν βρει ρυθμό και να έχουν πάρει προβάδισμα έναντι του «Γηραιού», όταν ξαφνικά υπήρξε αναταραχή στις κερκίδες και οι διαιτητές σφύριξαν για να διακοπεί ο αγώνας.

Ένας φίλαθλος των γηπεδούχων είχε χάσει τις αισθήσεις του και έτσι 8’15’’ πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, με το σκορ στο 65-58 υπέρ του Άρη, ο αγώνας σταμάτησε. Για αρκετά λεπτά επικράτησε αγωνία στο γήπεδο, για την υγεία του ανθρώπου με τους φίλους του Άρη λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, δίνοντας το πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως τα αντανακλαστικά του ιατρικού προσωπικού του γηπέδου ήταν τάχιστα. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο, έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον φίλαθλο που είχε χάσει τις αισθήσεις του και στη συνέχεια έγινε διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με τον αγώνα να συνεχίζεται μετά την ολιγόλεπτη διακοπή και με την ευχή όλα να πάνε καλά για τον φίλο του Άρη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν από την ΕΡΤ, που έκανε τη μετάδοση του αγώνα, στις κερκίδες έγινε χρήση απινιδωτή για τον φίλαθλο του Άρη, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας.

Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: