15 Νοεμβρίου 2021

Βόλος: Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της νονάς του είχε δολοφονήσει και τη μητέρα του δικηγόρου του


Απίστευτη, όσο και συγκλονιστική εξέλιξη είχε η έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου με κεντρικό πρόσωπο τον κατηγορούμενο για την δολοφονία της 75χρονης νονάς του, πριν από 12 ημέρες στη Νέα Ιωνία στον Βόλο.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, ο δολοφόνος-βαφτισιμιός της είχε διαπράξει πριν από 12 χρόνια, δηλαδή το 2009, ακόμη μία δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας, που μέχρι σήμερα δεν είχε διαλευκανθεί.

Τότε, μία 69χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, ενώ οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τον δράστη, μέχρι που αυτές τις ημέρες το γενετικό υλικό που είχε βρεθεί τότε στο σημείο που σφαγιάσθηκε η γυναίκα, ταυτοποιήθηκε με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σημείο που σκότωσε και την 75χρονη νονά του.

Η μοίρα έπαιξε και πολύ άσχημο παιχνίδι και στον δικηγόρο κ. Μηλίνη, που ανέλαβε την υπόθεση της δολοφονίας της 75χρονης, αφού η 69χρονη που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2009 μέσα στο σπίτι της, ήταν η μητέρα του.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Διεύθυνση Αστυνομίας Βόλου αναφέρει ότι «εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2009 σε βάρος 69χρονης ημεδαπής στο Βόλο. Δράστης είναι ο 39χρονος που συνελήφθη για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής που τελέσθηκε πρόσφατα στο Βόλο.

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε πριν από 12 χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-08-2009 στο Βόλο, 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως προέκυψε, η θανούσα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της. Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο (Σχετ. το από 09-11-2021 Δελτίο Τύπου), καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη». Όπως καταλήγει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: