11 Νοεμβρίου 2021

Επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου στο Σύλλογο «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης»

H Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέφτηκε στις 10 Νοεμβρίου το Σύλλογο “Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης” κατόπιν πρόσκλησης του Βουλευτή Πιερίας κυρίου Φώντα Μπαραλιάκου. 

Στη συνάντηση επισημάνθηκε ο καθοριστικός ρόλος του Συλλόγου στην Πιερία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.  κ. Δημήτριο Καραπούλιο και τον πρώην Υφυπουργό Υγείας κ. Κωνσταντόπουλο Γεώργιο, ο οποίος είναι από τους πρωτεργάτες της Μέριμνας και θεμελιωτής του ημερήσιου νοσηλίου για τα Κέντρα Ημέρας. Συζητήθηκαν οι δράσεις   και οι  στόχοι του Συλλόγου, όπως και η αντιμετώπιση των ζητημάτων καθημερινής λειτουργίας. 

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου  ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Ημέρας και στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, συνομίλησε με το προσωπικό και τους ωφελούμενους και υποσχέθηκε την έμπρακτη υποστήριξη του Υπουργείου στο Σύλλογο για τη δημιουργία Νέων Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.  

H Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου επισκέφτηκε στις 10 Νοεμβρίου το Σύλλογο “Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης” κατόπιν πρόσκλησης του Βουλευτή Πιερίας κυρίου Φώντα Μπαραλιάκου. 

Στη συνάντηση επισημάνθηκε ο καθοριστικός ρόλος του Συλλόγου στην Πιερία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.  κ. Δημήτριο Καραπούλιο και τον πρώην Υφυπουργό Υγείας κ. Κωνσταντόπουλο Γεώργιο, ο οποίος είναι από τους πρωτεργάτες της Μέριμνας και θεμελιωτής του ημερήσιου νοσηλίου για τα Κέντρα Ημέρας. Συζητήθηκαν οι δράσεις και οι  στόχοι του Συλλόγου, όπως και η αντιμετώπιση των ζητημάτων καθημερινής λειτουργίας. 

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Ημέρας και στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, συνομίλησε με το προσωπικό και τους ωφελούμενους και υποσχέθηκε την έμπρακτη υποστήριξη του Υπουργείου στο Σύλλογο για τη δημιουργία Νέων Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.  

Παραβρέθηκαν επίσης, τα μέλη του Δ.Σ και  το προσωπικό της Μέριμνας, ο κ. Χαράλαμπος Μπρούσκελης Πρόεδρος ΔΕΕΠ καθώς και τα μέλη της και εκπρόσωπος της Βουλευτού Πιερίας κ. Άννας Μάνη- Παπαδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: