17 Νοεμβρίου 2021

Παγκόσμιο Κύπελλο – Αυτοί πάνε Μουντιάλ, αυτοί παίζουν μπαράζ


 Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 ολοκληρώθηκαν και έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα πάνε κατευθείαν στο Κατάρ και ποιες θα χρειαστούν να δώσουν αγώνες για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο Μουντιάλ.

Μια προκριματική φάση που είχε τις εκπλήξεις της. Η Σέρβια τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου, αναγκάζοντας την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος να μπουν στο μονοπάτι των μπαράζ. Το ίδιο μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσει και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλίας, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να τερματίζει δεύτερη στον όμιλο της, πίσω από την εξαιρετική Δανία.

Πέρα, από τις εκπλήξεις, υπήρχαν και τα αναμενόμενες προκρίσεις. Βέλγιο, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τερματίσουν στην πρώτη θέση των ομίλων τους, ενώ Ισπανία, Ολλανδία και Κροατία, αν και τα χρειάστηκαν, έκαναν το καθήκον τους και τον Δεκέμβριο του 2022 θα βρίσκονται στο Κατάρ.

Αναλυτικά:

Σερβία, Ισπανία, Ελβετία, Γαλλία, Βέλγιο, Δανία, Ολλανδία, Κροατία, Αγγλία, Γερμανία έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στο Κατάρ.

Πορτογαλία, Σουηδία, Ιταλία, Φινλανδία, Ουαλία, Σκωτία Τουρκία, Ρωσία, Πολωνία, Βόρεια Μακεδονία θα δώσουν αγώνες μπαράζ.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: