18 Νοεμβρίου 2021

Κατερίνη: Πέθανε ανεμβολίαστος υπάλληλος νοσοκομείου που είχε βγει σε αναστολή


 Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 43χρονος εργαζόμενος στο νοσοκομείο Κατερίνης, ο οποίος νοσούσε από κορονοϊό. Ο 43χρονος πατέρας 2 παιδιών, ήταν ψυκτικός-συμβασιούχος τα τελευταία χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όμως ήταν σε αναστολή, καθώς ήταν ανεμβολίαστος.

O άτυχος άνδρας νοσηλεύτηκε για 20 μέρες. Την Τρίτη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και το βράδυ μετά από επιπλοκές της νόσου κατέληξε.

Πριν από τρεις εβδομάδες, ο 43χρονος έχασε τον πατέρα του από κορονοϊό, όμως δεν εμβολιάστηκε. Έχοντας χάσει ήδη σύζυγο και γιο από κορονοϊό, η μητέρα του 43χρονου δίνει τη δική της μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σοκ προκαλεί το γεγονός πως συνάδελφοί του που βρίσκονται σε αναστολή δηλώνουν πως δεν θα εμβολιαστούν.

«Γνώριζα τον εκλιπόντα, ήταν συμβασιούχος στο νοσοκομείο μας, ήταν ένας εργατικός άνθρωπος και χάθηκε άδικά» ανέφερε ο διευθυντής Ακτινολογίας του νοσοκομείου Κατερίνης, Δημήτρης Χριστογιάννης, μιλώντας στο “LIVENEWS”.

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή είναι 105 σε σύνολο 750 από το προσωπικό που είναι σε αναστολή. Είναι υποχρέωση όλων των γιατρών να πείσουν τον συνάνθρωπό τους να εμβολιαστούν, θα πρέπει να πειστούν και να έχουν εμπιστοσύνη στον γιατρό τους».

«Δεν μπορεί κάποιος να λέει αυθαίρετα ότι δε πρέπει να κανέναν το εμβόλιο γιατί θα πεθάνεις», επισημαίνει ο κ. Χριστογιάννης.

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: