20 Νοεμβρίου 2021

Το απρόοπτο σε χρηματαποστολή – “Έβρεξε” λεφτά σε αυτοκινητόδρομο

 


Πανζουρλισμός επικράτησε σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, όταν ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν χαρτονομίσματα από ένα θωρακισμένο φορτηγό χρηματαποστολής.

Χιλιάδες χαρτονομίσματα άρχισαν να «πετούν» από το φορτηγό, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να σταματούν τα αυτοκίνητά τους, για να συλλέξουν ό,τι προλάβουν από το… απροσδόκητο τζακ ποτ.

Ωστόσο, η χαρά των αυτοκινητιστών κράτησε για λίγο, καθώς η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο για να αποκαταστήσει την τάξη, συλλαμβάνοντας αρχικά δύο άτομα, που αποδείχθηκαν ιδιαίτερα άπληστα και δεν σταματούσαν να συγκεντρώνουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν.

«Υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν ανθρώπους να κλέβουν χρήματα στον αυτοκινητόδρομο μαζεύοντάς τα από το δρόμο», δήλωσε ο αρχιφύλακας Κέρτις Μάρτιν της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια σε συνέντευξη Τύπου.

Τα χαρτονομίσματα που έπεσαν από το φορτηγό, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε χιλιάδες δολάρια, ανήκουν στην τράπεζα και πρέπει να παραδοθούν σε ένα αστυνομικό τμήμα, επέμεινε.

Το “τζακ ποτ” προκλήθηκε όταν άνοιξε η πόρτα του φορτηγού μεταφοράς χρημάτων.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν οδηγούς να σταματούν τα οχήματά τους στην μέση του δρόμου και στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να κατεβαίνουν τρέχοντας να μαζέψουν με τις χούφτες δολάρια. Κάποιοι τα πετάξαν στον αέρα σαν κομφετί.

«Το έχετε ξαναδεί ποτέ αυτό; Εσείς τί θα κάνατε;» είπε η χρήστης @Demibagby σε ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram.


Δεν υπάρχουν σχόλια: