25 Νοεμβρίου 2021

Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην αντιμετώπιση της πανδημίας

 

"Η κυβέρνηση έχει αποτύχει. Κύριε Μητσοτάκη ντροπή σας", δήλωσε απόψε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, επικρίνοντας έντονα την κυβερνητική πολιτική για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο κ. Βαρουφάκης τονίζει ότι «η κυβέρνηση έχει κλείσει 2 χρόνια και είναι σα να μην έχει γίνει τίποτα». Προσθέτει ότι «από την πρώτη στιγμή εμείς στηρίξαμε και το lockdown και τα εμβόλια, αλλά προειδοποιούσαμε από την πρώτη εβδομάδα ότι πρέπει να χτίσουν ένα δίκτυο Κέντρων Μαζικών Δωρεάν Τεστ για να ελέγχουμε τουλάχιστον, να γνωρίζουμε την διαφορά του ιικού φορτίου». 

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 επισημαίνει ότι τα εμβόλια ευτυχώς δουλεύουν ακόμα, για αυτό και το ΜέΡΑ25 είναι σαφώς υπέρ των εμβολιασμών. Ωστόσο, υπογραμμίζει, «έχουμε δύο μεγάλους εχθρούς: ο ένας είναι η κυβέρνηση η οποία δαιμονοποίησε τους διστακτικούς ανθρώπους, μη δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν αυτό που εμείς ζητήσαμε από την αρχή, έναν προεμβολιαστικό έλεγχο. Παράλληλα, δεν είναι δυνατόν εγώ που έχω κάνει και τις 3 δόσεις, να μπορώ να μπω σε αυτόν τον κινηματογράφο σήμερα χωρίς να κάνω ένα τεστ. Λένε 'αν έχεις πιστοποιητικό δεν χρειάζεται να κάνεις ποτέ τεστ'.

Μπορεί κι εγώ να μεταδίδω τον ιό» κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Βαρουφάκης.

 .zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: