28 Νοεμβρίου 2021

Νικητής ο Άρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι που σημαδεύτηκε από εισβολή και επεισόδια των οπαδών του ΠΑΟΚ, ο Άρης νίκησε με 0-1 μέσα στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση 40 λεπτών, καθώς το παιχνίδι διακόπηκε λόγω της εισβολής των οπαδών στο 90+2' και της ρίψης αντικειμένων.

Μετά την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στους οπαδούς και τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ είχαν αποχωρήσει η διαιτητική ομάδα και οι παίκτες των δύο ομάδων, ένας οπαδός τραυματίστηκε από τις συμπλοκές και αποχώρησε με φορείο. Ο Δικέφαλος με βάσει τους ισχύοντες κανονισμούς κινδυνεύει με ποινή δύο έως τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και όχι με αφαίρεση βαθμών, καθώς ο σκωτσέζος διαιτητής συνέχισε και ολοκλήρωσε τον αγώνα, παρά το γεγονός ότι δεν έγινε πλήρης εκκένωση των κερκίδων.

Το ντέρμπι είχε πάθος και δύναμη και ο Άρης, πιο κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε στη νίκη με γκολ του Μαντσίνι από το 41ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να αλλάξει κάτι και έτσι οι κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Διαιτητής: Ρόμπερτ Μάντεν (Σκωτσέζος)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου) Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (82΄ Λύρατζης), Κούρτιτς, Σβαμπ (61' Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ, Αντρίγια Ζιβκοβιτς, Μουργκ (46' Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι (61' Ακπομ).

ΑΡΗΣ (Ακης Μαντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Εντιαγέ (73' Ματίγια), Μαντσίνι (66'  Γκάμα), Γκαρσία (92' Ιτούρμπε), Καμαρά (74΄ Μάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: