24 Νοεμβρίου 2021

Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ – «Είναι δυνατόν να χάνουμε από τον Ατρόμητο; Δεν ντρεπόμαστε;»


 Αναβρασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την απρόσμενη ήττα από τον Ατρόμητο. Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, Φιλώτα Πέλλιος, σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για αποτέλεσμα ντροπή και τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν άμεσα αλλαγές για να μην χαθεί η χρονιά.

Όσα είπε ο Πέλλιος:

Για ΠΑΟΚ: «Όταν πας στον Ατρόμητο και χάνεις 2-0 δεν μπορείς να το λες. Είναι δυνατόν να χάνουμε από τον Ατρόμητο; Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Ειλικρινά αναρωτιόμαστε γιατί, για ποιο λόγο δεν μπορεί να πάρει τους τρεις πόντους.

Για να καλύψει τη διαφορά χρειάζονται αλλαγές. Είναι δύσκολο. Είμαι πικραμένος και απογοητευμένος. Η ομάδα είναι γερασμένη. Μακάρι να κάνω λάθος. Έχουμε χάσει βαθμούς. Δεν βλέπω την προοπτική. Με στενοχωρεί αυτό που λέω».

Για τη δήλωση Βαρέλα: «Χρειάζεται κάποιος να τους ταρακουνήσει; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ανεξάρτητα από τις αλλαγές που χρειάζεται η ομάδα γιατί κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να αποδώσουν, χρειάζεται και σωστή διαχείριση.

Είναι δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά. Μπορεί οι επτά πόντοι να γίνουν δέκα. Δεν είναι τόσο καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, είναι απλά μια μέτρια ομάδα».

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: