23 Νοεμβρίου 2021

π. Γεώργιος Σχοινάς στην Σχολή Γονέων Κατερίνης: Σκορπιζόμαστε δεξιά και αριστερά στο κυνήγι της ηδονής και της αλληλοικανοποίησης!

 π. Γεώργιος Σχοινάς διαδικτυακά από το Ανοικτό πανεπιστήμιο Κατερίνης:

  • Σκορπιζόμαστε δεξιά και αριστερά στο κυνήγι της ηδονής και της αλληλοικανοποίησης!
  • Στο όνομα μια δήθεν ειλικρίνειας πληγώνουμε τον ή την σύζυγο μας!
  • Έχουμε πολλά «ακήρυκτα» διαζύγια δηλαδή γάμους που συντηρούνται σε συμβατικό επίπεδο!
  • Παντρευτήκαμε για να ενωθούμε με τον Χριστό και συνεργαζόμαστε με τον άνθρωπο μας για να φτάσουμε στην πολυπόθητη ένωση μας με τον Χριστό.

Ο γνωστός στο πανελλήνιο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σχοινάς ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος στη σχολή Γονέων Κατερίνης-Ανοικτό Πανεπιστήμιο την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 με θέμα «Ερωτικές σχέσεις». Η ομιλία ήταν διαδικτυακή για λόγους προφανείς, εξ αιτίας της πανδημίας. Όπως γίνεται για όλες τις ομιλίες του ανοικτού πανεπιστημίου. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, Ο πατήρ Γεώργιος είναι έγγαμος κληρικός και πολύτεκνος, πατέρας πέντε παιδιών.

Η επόμενη εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 29-11-2021 με επίσημο ομιλητή και καλεσμένο τον Ιατρό - Ιεραπόστολο π. Ευάγγελο Παπανικολάου ο οποίος θα ολοκληρώσει το αφιέρωμα της Σχολής Γονέων - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης στα 200 χρόνια απο την Εθνική μας Παλιγγενεσία με θεμα: "Ιερό μνημόσυνο στους ήρωες του 1821"

Δεν υπάρχουν σχόλια: