18 Νοεμβρίου 2021

Eπίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινά συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκινά συνεργασία με τον Σταύρο Θεοδωράκη, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη μετά τη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι, να συνεχίσει τη ζωή της με όνειρα και φιλοδοξίες.

Την είδηση της συνεργασίας έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στα social media. Η Ιωάννα θα έχει τη δική της ενότητα στο pod.gr, στην οποία θα αναδεικνύει να αναδεικνύει θέματα που αφορούν στη γυναίκα και τη δύναμη της ζωής.

“Zωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ» Eίναι ένα από τα αποσπάσματα της γιαπωνέζικης σοφίας που αρέσει στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σε αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη».
Αυτά δήλωσε η Ιωάννα ανακοινώνοντας την απόφαση της να κάνει podcast με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι.
Την υποδέχθηκα στο pod.gr λέγοντας ότι η Ιωάννα κατάφερε να μην παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Επέλεξε το μέτρο και όχι το μίσος. Που την βρήκε τόσο δύναμη; Αξίζει λοιπόν να την ακούσουμε γιατί μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας”, έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

enikos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: