2 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Mαραθωνοδρόμος η ποδηλάτισσα που παρέσυρε και σκότωσε το φορτηγό

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 42χρονης ποδηλάτισσας, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί της Τρίτης, όταν η 42χρονη διέσχιζε την Γρηγορίου Λαμπράκη με το ποδήλατό της. Ένα φορτηγό, που πήγε να στρίψει επί της Αγίου Δημητρίου, την παρέσυρε. Το σώμα της γυναίκας εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβιστεί. Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Όμως ήταν ήδη αργά.

Η είδηση του θανάτου της 42χρονης έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του στίβου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, η Δήμητρα Ιορδανίδου ήταν γνωστή μαραθωνοδρόμος.

Η Ιορδανίδου μετείχε σταθερά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου δρόμου, είχε εκπροσωπήσει στο παρελθόν τη χώρα μας σε διεθνείς μαραθωνίους, ενώ πριν λίγα 24ωρα συμμετείχε στα 8χλμ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στα Τρίκαλα.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, σε σχετική ανακοίνωση, εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της αθλήτριας.

Σύμφωνα με το runnermagazine.gr, η Δήμητρα Ιορδανίδου τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε αγώνες τριάθλου και την Κυριακή έκανε την επανεμφάνισή της μετά από πολλά χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Το χαμογελαστό αυτό κορίτσι αγαπούσε ιδιαίτερα τον αθλητισμό, είχε ατομικό ρεκόρ 2:51:27 στον Μαραθώνιο, ενώ είχε ξεκινήσει συστηματικά το τρέξιμο όταν σπούδαζε στην Αγγλία.

Οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί, προκαλούν σοκ. Σύμφωνα με το thestival.gr στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, όπως και ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή την 42χρονη.

 enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: