7 Νοεμβρίου 2021

Super League 2: Πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη για τον Πιερικό - Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης η είσοδος

Επιτέλους… δράση στην Super League 2, με τον Πιερικό να υποδέχεται σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι την Ξάνθη στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

Μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας προπόνησης που έγινε χθες Σάββατο, ο Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν 22 ποδοσφαιριστές και είναι οι:

Τζήμας, Γαλάνης, Ράντος, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Καγκελίδης, Γιαλαμίδης, Μηλιώτης, SUDAR, Ζαφειράκης, Ζούρκος, Παπουτζίδης, Ίτσιος, Μαυρίδης, Μουρατίδης, Πέλκας, Χαντζάρας, Καρβούνης, Καρανάτσιος, Κριμιτζάς, BΟUOLI.

Από την άλλη, η Ξάνθη, η οποία αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Super League, ήρθε στην Κατερίνη με 20μελη αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι:

Ίτσο, Γιακουμής, Πολίμος, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Φαζός, Δεληγιαννίδης, Μονρόζ, Πλατέλλας, Τσέλιος, Δόρης, Γκόμεζ, Μόνχε, Θυμιάνης, Κρητικός, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Γκουνσάρι, Διαμαντόπουλος, Κοτόπουλος. Εκτός έμειναν οι Ζάντερ, Ιμπραΐμι, Ουνγιαλίδης, Ραχίντ, Παπάζογλου, Ηλιόπουλος, Τ. Δημητριάδης, Φ. Δημητριάδης, Τσιλιγγίρης και Τζαφάρι.

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης η είσοδος

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, καλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα μας, η οποία επιστρέφει στη Β΄Εθνική κατηγορία (SL2), και τους ενημερώνουν: Στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, θα ανοίξουν δυο θύρες στο γήπεδο. Η θύρα 3 (δίπλα στο κυλικείο) και η θύρα 5 (απέναντι από την σκεπαστή κερκίδα). 

Θα λειτουργήσουν 3 εκδοτήρια, εκ των οποίων το ένα θα είναι το ανταλλακτήριο για τους κατόχους διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να τρυπήσουν τις κάρτες τους και να παραλάβουν το δωρεάν εισιτήριο τους. 

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Για τους στρατιώτες, φοιτητές, άνεργους, σώματα ασφαλείας, ΑΜΕΑ και παιδιά από 12 εώς 18 ετών, το εισιτήριο κοστίζει 1 ευρώ, ενώ για παιδιά κάτω των 12 ετών, η είσοδος είναι δωρεάν.

Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και  κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: