11 Δεκεμβρίου 2021

Super League 2: Λευκή ισοπαλία στην Κατερίνη ανάμεσα σε Πιερικό και ΠΑΟΚ Β

Χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Πιερικό και στον ΠΑΟΚ Β' στο Α ΔΑΚ Κατερίνης για την 7η αγωνιστική της Super League 2.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες επηρεάστηκαν λόγω των δύσκολων συνθηκών και το ματς έγινε "βαρύ", με τον Πιερικό να έχει μια ευκαιρία στα καρέ του ΠΑΟΚ Β΄ στο 5' λεπτό. Ο ΠΑΟΚ Β' απείλησε με τον Πανίδη, ο οποίος δεν βρήκε στόχο μετά από την ωραία μεταβίβαση του Καλουτσικίδη. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ και το σκορ του ημιχρόνου έμεινε στο 0-0.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χατζηστραβό μετά από σουτ από μέση απόσταση να έχει δοκάρι στο 51' λεπτό. Στο 77' λεπτό οι Θεσσαλονικείς ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Τζίμα από τον Εμπουσί, ενώ στο 82' λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Τζίμας μετά από σέντρα του Φασίδη. Ο Πιερικός είχε ένα καλό σουτ με τον Σουντάρ στο 67' λεπτό, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Ταλιχμανίδη, ενώ ο Ίτσιος απείλησε στο 88' λεπτο. Οι δύο σύλλογοι δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα, με το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει στο 0-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μπουόλι (65’ Μουρατίδης), Εμπουσί, Σουντάρ, Καρανάτσιος (65’ Ιτσιος), Χαρτσιάς, Ζαφειράκης, Κριμιτζάς (70’ Μαυρίδης).

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τάχατος (80’ Φασίδης), Γκορντεζιάνι (71’ Τζίμας), Πανίδης (62’ Κουλούρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: