19 Δεκεμβρίου 2021

Ολυμπιακός – Λαμία 1-0 – Ελ Αραμπί και 10X10!



Ολυμπιακός – Λαμία 1-0 – Ελ Αραμπί και 10X10!
Οι Ερυθρόλευκοι με γκολ του Ελ Αραμπί νίκησαν τη Λαμία με 1-0 στο Καραϊσκάκη και πέτυχαν τη 10η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα – Ξανά στο +11 από την ΑΕΚ! Ασταμάτητος. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στο Καραϊσκάκη για την 15η αγωνιστική της Superleague και πέτυχε την 10η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 22’, με τον Μαροκινό επιθετικό να σκοράρει για τέταρτη φορά στα τελευταία δύο παιχνίδια και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά. Με αυτό το γκολ έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα και έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τον Καρλίτος.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ, εάν δεν ήταν σε μεγάλη μέρα ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοφ. Οι Πειραιώτες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, ενώ στο 16’ έχασαν πέναλτι με τον Ελ Αραμπί, το οποίο απέκρουσε ο Σέρβος πορτιέρο.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 41 βαθμούς και βρίσκεται στο +11 από τη δεύτερη ΑΕΚ, που υποδέχεται αύριο το βράδυ τον ΟΦΗ (20/12, 19:30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο παιχνίδι του Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό (22/12), τον οποίο θα υποδεχθούν στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 3-2 της Λειβαδιάς. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν την ανατροπή και να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: