21 Δεκεμβρίου 2021

Δήμος Κατερίνης: Πρώτο τουρνουά βόλεϊ σχολείων στο πλαίσιο του Erasmus+ Sport

Στη μείωση της νεανικής παραβατικότητας, της περιθωριοποίησης και της νεανικής απόκλισης μέσα από τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα μέσω της πετοσφαίρισης (βόλεϊ) στοχεύει το διάρκειας δύο ετών, Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Sport “Ariadne’s Thread for Youth Deviance”. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Κατερίνης, ως εταίρος του προγράμματος διοργάνωσε σήμερα στο Β’ΔΑΚ «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος» το 1ο τουρνουά βόλεϊ, το οποίο διεξήχθη με την συμμετοχή 50 μαθητών από τρία Γενικά Λύκεια της Κατερίνης (1ο, 3ο, 5ο).

Το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης μετέφερε κατά την έναρξη του τουρνουά, ο  αρμόδιος αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Τοπικής Ανάπτυξης, Σταύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος ευχαρίστησε την υπεύθυνη διαχείρισης και συντονισμού του προγράμματος, Μαρία Νταντάμη. Επιπλέον, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Φίλες και φίλοι, εκ μέρους του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, ως αρμόδιος αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + Sport, σας καλωσορίζω στο 1ο τουρνουά βόλεϊ. Στόχος μας μέσα από αυτή τη δράση είναι η μείωση της νεανικής παραβατικότητας με όχημα τον  αθλητισμό. Συγχαίρω μαθητές και εκπαιδευτικούς από το 1ο, 3ο, και 5ο Γενικά Λύκεια της Κατερίνης, για τη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή. Ως τοπική αυτοδιοίκηση ευελπιστούμε να έχουμε πάντα τη δυνατότητα να διοργανώνουμε τέτοιες δράσεις. Με την ευκαιρία σας εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος. Καλό αγώνα.»

Προπονητές των ομάδων είναι οι: Αντριάνα Γκολέμα, Σάββας Καμανατζής.

Ψυχολόγος: Ελένη  Ρίντου.

Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί οι: Άννα Καγκασίδου

Ελισάβετ Αναστασίου

Κυριάκος Ναζλίδης

Κωνσταντία Γκουτζαμάνη

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, έχουν προγραμματιστεί τέσσερις ακόμη αγώνες βόλεϊ, καθώς επίσης, σεμινάρια κ.α. εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: