27 Δεκεμβρίου 2021

Μόνο 10% πληρότητα στις εξέδρες των γηπέδων


  Η κυβέρνηση αποφάσισε να υπάρχει πληρότητα μόνο 10% στις εξέδρες των γηπέδων και με ανώτατο όριο τα 1.000 άτομα. Αν δεν τηρηθούν τα μέτρα, τότε τα παιχνίδια θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών
Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την αναχαίτιση της μετάλλαξης Oμικρον του κοροναϊού.

Μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, υπάρχει και ο μεγάλος περιορισμός στην παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κοροναϊου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα υποστήριξε ο Θάνος Πλεύρης, η κυβέρνηση αποφάσισε την πληρότητα μόνο 10% στις εξέδρες των γηπέδων και μάλιστα υπάρχει και ανώτατο όριο στα 1.000 άτομα.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας επισήμανε, ότι αν διαπιστωθεί πως το συγκεκριμένο μέτρο δεν τηρηθεί, τότε οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Τα μέτρα θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 16 του μήνα.

Σε ότι αφορά το ντέρμπι Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού, αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 16 Ιανουαρίου κάτι που σημαίνει πως με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, στις εξέδρες της Λεωφόρου θα επιτραπεί η παρουσία 1.000 θεατών.

Το ίδιο ισχύει και για το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιανουαρίου, στις εξέδρες δηλαδή του ΟΑΚΑ θα υπάρχουν μόνο 1.000 άτομα.

ο in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: