14 Δεκεμβρίου 2021

Ε.Π.Σ. Πιερίας: Αναβολή της 11ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας λόγω συμμετοχής σε παράνομο στοιχηματισμό

Την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο 11ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας αποφάσισε η Ε.Π.Σ. Πιερίας, μετά από δημοσίευμα για υποψία συμμετοχής ενός αγώνα σε παράνομη σελίδα στοιχηματισμού.

Πρόκειται για τον αγώνα Ελπίς Ανδρομάχης - Αιγινιακός, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας athlitikopierias.blogspot.com, προσφερόταν για στοιχηματισμό σε παράνομη ιστοσελίδα στοιχήματος.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας αποφάσισε αρχικά την αναβολή του αγώνα και στη συνέχεια, με νέα ανακοίνωση, αποφάσισε την αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Η πρώτη ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη (δια περιφοράς) συνεδρίασης της σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2021, κατόπιν δημοσιεύματος για την υποψία συμμετοχής αγώνα της Β’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος σε παράνομο δελτίο στοιχηματισμού, αποφάσισε ομόφωνα τη μετάθεση διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα.
Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν μπορεί να αποτελεί προϊόν στοιχηματισμού σε καμία περίπτωση.

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ΕΠΣ Πιερίας, θα τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διασφαλίσει τη βασική αρχή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».  

Η δεύτερη ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη (δια περιφοράς) συνεδρίασης της σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2021, κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποφάσισε ομόφωνα τη μετάθεση ολόκληρης της 11ης αγωνιστικής της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας για την Κυριακή 19-12-2021».

Δεν υπάρχουν σχόλια: