20 Δεκεμβρίου 2021

Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία 47χρονης από τη Ρόδο που δεν βρίσκει άδειο κρεβάτι σε ΜΕΘ στην Αθήνα

 


Διασωληνωμένη σε θάλαμο νοσηλείας (αντί να βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας)  με άλλους 10 ασθενείς βρίσκεται για 4η συνεχόμενη μέρα  μια 47χρονη από τη Ρόδο, η οποία δίνει τη μάχη για τη ζωή έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν απόψε μιλώντας στη «Ροδιακή» συγγενείς της, η 47χρονη αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα και χρειάστηκε να μεταβεί από το νοσοκομείο της Ρόδου σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να χειρουργηθεί.

Η χειρουργική επέμβαση έγινε από τους γιατρούς του Ευαγγελισμού, στη συνέχεια χρειάστηκε να διασωληνωθεί, αλλά δυστυχώς στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου δεν υπήρχε κενή θέση με αποτέλεσμα η 47χρονη να  διασωληνωθεί και στη συνέχεια να μεταφερθεί αντί για τη ΜΕΘ σε θάλαμο νοσηλεία με άλλους ασθενείς.

Οι συγγενείς πάντως, απευθύνθηκαν σε κάθε αρμόδιο  προσπαθώντας να βρουν κενή θέση σε ΜΕΘ άλλου  νοσοκομείου χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει προκύψει θετικό αποτέλεσμα γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία αλλά και αγανάκτηση στην οικογένεια.

«Είμαστε σε απόγνωση. Δεν ξέρουμε που να απευθυνθούμε και από που να ζητήσουμε βοήθεια. Κάναμε ότι έπρεπε για να μεταφερθεί η συγγενής μας σε ασφαλές περιβάλλον και ΜΕΘ και να μην κινδυνεύει από πιθανές λοιμώξεις αφού είναι μαζί με άλλους δέκα ασθενείς στον ίδιο θάλαμο, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν καταφέραμε κάτι»,  επισήμανε με δηλώσεις της στη Ροδιακή η αδελφή της 47 χρονης

Δεν υπάρχουν σχόλια: