12 Δεκεμβρίου 2021

Πιερία: Θρήνος για την 55χρονη παιδίατρο - Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα



Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην Πιερία η είδηση του θανάτου της παιδιάτρου. Ρέμα παρέσυρε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 55χρονη και το μεσημέρι της Κυριακής η Πυροσβεστική εντόπισε τη σορό της.
Συγγενείς, φίλοι, αλλά και όσοι την εμπιστεύονταν τόσα χρόνια για την ιατρική φροντίδα στα παιδιά τους, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα πώς η 55χρονη από την Κατερίνη έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο, εξαιτίας της κακοκαιρίας. H Παρασκευή Καραγιάννη, μητέρα τριών παιδιών, ήταν Παιδίατρος/Νεογνολόγος και Αναπληρώτρια Νεογνολόγος στο ΑΠΘ.

Τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας, εν μέσω της κακοκαιρίας, παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα.

Το σημείο της τραγωδίας βρίσκεται μεταξύ Σκοτίνας και Λεπτοκαρυάς..

 Η παιδίατρος Βούλα Καραγιάννη επρόκειτο να επισκεφθεί φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα χθες το βράδυ, όμως δεν έφτασε ποτέ καθώς τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο ρέμα Ζιλιάνα παρέσυραν το αυτοκίνητό της.


Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο για να γλιτώσει όμως δεν τα κατάφερε. Τις Αρχές ειδοποίησε ένας περαστικός και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική. Πρώτα βρέθηκε το αυτοκίνητό της, μεταξύ Σκοτίνας και Λεπτοκαρυάς και σε απόσταση περίπου 2 χλμ. εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της.



enikos, thestival




Δεν υπάρχουν σχόλια: